مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه

پناهندگی در کانادا
پناهندگی در کانادا

اگر دنبال اخرین و کاملترین اطلاعات درباره مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه هستید این مقاله برای همین نوشته شده است.

در این مقاله علاوه بر توضیحات کاملی درباره مهاجرت به کانادا با پناهندگی ترکیه  توضیح مزایا و محدودیت ها، مدارک لازم، شرایط تمدید و … نیز خواهیم پرداخت.

پیش از هر توضیحی لازم است یاداوری کنم که مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی دارای باید ها و نبایدهایی است که بهتر است درباره آن کاملا اگاه باشید و بدانید که خیلی از شرایط شهروندان کانادایی مشمول پناهندگان شاید نشود و یا اگر پرونده پناهندگی شما رد شود دچار سردرگمی های زیادی خواهید شد.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی اجتماعی

البته در این مقاله به سوالات کلی شما هم در این زمینه پاسخ خواهیم داد.

و اما سوالات شما در این زمینه :

  • مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه چگونه امکان پذیر است؟
  • چرا پناهندگی در ترکیه برای مهاجرت به کانادا ؟
  • شرایط کلی پناهندگی در ترکیه و کانادا کدامند؟
  • درخواست پناهندگی در ترکیه چگونه انجام می شود؟
  • راه های درخواست پناهندگی از کانادا کدامند؟
  • چرا مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه؟
  • مدارک و شرایط مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه کدامند؟

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه از راه هایی است که برخی برای مهاجرت به خارج انتخاب می کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه چگونه امکان پذیر است؟

پناهندگی در کانادا از دو سیستم کلی تبعیت می کند . یعنی دو روش مجزا …. در ادامه این مقاله به راههای پناهندگی در کانادا اشاره می کنیم. در واقع در شیوه مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه ، از طریق پناهندگی در ترکیه این پناهندگی را به دولت کانادا اعلام می کنید. یعنی از یک کشور ثالث کمک گرفتید .

بیشتر بدانید >>>   مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

حالا چرا پناهندگی در ترکیه برای مهاجرت به کانادا ؟

به دلایل زیادی این امر توسط ایرانیان انجام می شود. یکی اینکه ترکیه نزدیک ایران هست و این مسافت نزدیک باعث می شه که خیلی راحت اگر مدرکی چیزی خواستن بتونید ببرید… دوم اینکه بخاطر قوانین پناهندگی ترکیه و کاناداست که این امر رو تسهیل می کنند. و البته دلایل فنی زیاد دیگر هم هست که از کشور ترکیه را بعنوان کشور ثالث برای مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه انتخاب می کنند.

شرایط کلی پناهندگی در ترکیه و کانادا کدامند؟

اگرچه پدیده پناهندگی، موردی خاص و استثنا در دنیای مهاجرت به شمار می رود و تنها شامل افراد خاصی می شود ولی شاهد آن هستیم که همه ساله افراد بسیار زیادی از کشورهای مختلف دنیا برای تحقق آرزویشان در جهت زندگی در کشور مورد نظرشان اقدام به درخواست پناهندگی از آن کشور می نمایند.

شمار قابل توجهی از هم میهنان مان نیز آن هم غالبا نا آگاهانه مبادرت به این امر می ورزند و کشور کانادا نیز با توجه به مزایای و جایگاهی که در دنیای امروز یافته است، از گزینه های پرطرفدار در میان آنهاست.

طبیعتا باتوجه به آن که پناهندگی فقط شامل گروه خاصی از افراد می باشد و عمده متقاضیان نیز از مصادیق آن نبوده و فاقد صلاحیت می باشند بنابراین درخواست آن ها از سوی دولت مورد نظرشان پذیرفته نشده و رد می گردد.

پناهندگی شمشیری دو سر

پناهندگی در حقیقت شامل کسانی است که بدون ارتکاب جرمی و تنها به دلایل قومی، مذهبی و عضویت در تشکل های اجتماعی و داشتن نظرات مخالف سیاسی، تحت تعقیب و تهدید باشند.

به صِرف داشتن زندگی نامطلوب، کسی واجد شرایط پناهندگی محسوب نمی گردد و از اینرو نباید به منظور دست یافتن به زندگی بهتر اقدام به پناهندگی کرد بلکه تنها می توان برای نجات زندگی دست به این کار زد و این مسئله ای است که پناهجو باید بتواند آن را به مقامات مسئول اثبات نماید.

با کارشناسان کارآزموده در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید تا ضمن مشاوره تفصیلی از آن ها، از جزئیات و زوایای مهاجرت و از جمله مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه اطلاع دقیق یابید.

بیشتر بدانید >>>   ویزای ترانزیت

مستمرا افراد زیادی خواهان مهاجرت به کانادا و زندگی در آن کشور می باشند ولی ضروری است که از راه های قانونی وارد شوند تا بتوانند به مقصود خود دست یابند. یک از آن ها افرادی هستند که اقدام به مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه می کنند.

درخواست پناهندگی در ترکیه

درخواست پناهندگی توسط DGMM بررسی می شود. مراحل مربوط به بررسی واجد شرایط بودن متقاضیان پناهندگی توسط کارشناسان در دفتر مرکزی DGMM بررسی می شود. مراحل مختلف رویه ثبت و بررسی پناهندگی یعنی ثبت نام و مصاحبه توسط کمیسیون عالی پناهندگی سازمان ملل متحد و شرکای اجرای آن ASAM انجام می شود. مصاحبه اصلی و تصمیم گیری درمورد درخواست توسط PDMM بررسی می شود. تصمیم گیری ظرف 6 ماه انجام می شود. افراد با نیازها و شرایط ویژه با توجه با حقوق و اولویت های بین المللی اولویت بندی می شوند. طبق روال مصاحبه شخی با متقاضیان باید ظرف 30 روز از تاریخ ثبت نام انجام شود که این مصاحبه توسط افراد آموزش دیده در زمینه حقوق پناهندگی و حقوق بشر انجام می شود. طبق قانون LFIP افراد با نیازهای ویژه عبارتند از افراد معلول، سالخوردگان، زنان باردار، کودکان خردسال، قربانیان شکنجه و خشونت جنسی و فیزیکی. متقاضی در جلسه مصاحبه می تواند با اعضای خانواده، وکیل، مترجم، روانشناس یا نماینده قانونی حاضر شود. به طور معمول در مصاحبه مترجم در اختیار پناهجویان قرار می گیرد.

نتیجه کتبی درخواست

تصمیم گیری به صورت کتبی اعلام می شود و تصمیمات منفی می بایست با دلایل عینی و قانونی اعلام شود. امکان تجدید نظر به تصمیم و نتیجه منفی وجود دارد. درصورت که پاسخ درخواست تجدیدنظر هم منفی باشد متقاضی موظف به ترک خاک ترکیه است. هزینه های مربوط به این پروسه مربوط به هزینه اداری شامل هزینه دفتر اسناد رسمی و وکیل است که دولت کمک هزینه در اختیاز متقاضیان قرار می دهد و متقاضیان می توانند هزینه های خود را از این منابع پوشش دهند.

راه های درخواست پناهندگی از کانادا

افرادی که متقاضی پناهندگی از دولت کانادا هستند، از دو طریق می توانند نسبت به این امر اقدام نمایند:

در داخل کشور کانادا

چنان چه فردی موفق شود از راه قانونی یعنی با اخذ ویزای این کشور یا راه غیر قانونی یعنی بدون ویزا خود را به داخل خاک کانادا برساند، می تواند از دولت این کشور درخواست پناهندگی نماید.

بیشتر بدانید >>>   آخرین گزینه ام پناهندگی در کاناداست

درخواست های پناهندگی توسط اداره خدمات مرزی کانادا (CBSA) دریافت می شود و به هیات مهاجرت و پناهندگی در کانادا به عنوان مرجع رسیدگی به درخواست های پناهندگی در این کشور ارجاع داده می شود.

لازم به ذکر است که افسر اداره خدمات مرزی اولین مقام واجد صلاحیت برای بررسی درخواست پناهندگی است یعنی در اولین ارزیابی، وی تشخیص می دهد که آیا پرونده به هیات مسئول ارجاع شود یا خیر.

از خارج کشور کانادا

همچنین این امکان وجود دارد که فرد متقاضی، درخواست خود را در خارج از کانادا و در کشور ثالثی برای پناهندگی در کانادا ارائه دهد.

در این روش، فرد متقاضی باید درخواست خود را به یکی از سازمان های مسئول و مرتبط ارائه دهد. آن سازمان ها نیز درخواست ها را بررسی کرده و افراد واجد صلاحیت را به دولت کانادا معرفی می نمایند.

کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد (UNHCR) یکی از این سازمان ها است که متولی اصلی حمایت از حقوق پناهجویان در سراسر دنیا است و در برخی نقاط دنیا، دفاتری به منظور ثبت نام و بررسی پرونده متقاضیان دارد.

یکی از این دفاتر، در کشور ترکیه دائر می باشد و متقاضیان پناهندگی در کانادا که به هر دلیلی قادر نیستند خود را به خاک کشور کانادا برسانند، می تواند به ترکیه رفته و با حضور در دفتر آن جا برای مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه اقدام نمایند.

همچنین به موجب قوانین کانادا، گروه های خصوصی ای نیز وجود دارند که می توانند با قبول کفالت پناهجویان، چنین نقشی را ایفا نمایند.

مدارک و شرایط مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه کدامند؟

اقدام به مهاجرت از این طریق، شرایط و ضوابط خاص خود را دارد که بیان آن مستلزم مقاله ای بس طولانی است.

اکنون و در پایان، تنها به این توصیه بسنده می نماییم که اگر حقیقتا مشمول عنوان پناهندگی نیستید، جداً از مبادرت به آن خودداری نمایید. پناهندگی، پروسه ای پر هزینه و پر مخاطره است که در نهایت نیز تضمینی برای پذیرفته شدن آن نیست.

با وکلای خبره در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری را درباره مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی در ترکیه در اختیار شما قرار دهند و راه های قانونی مهاجرت به کانادا را به شما معرفی نمایند.

[instagram-feed feed=15]

تغییرات مهاجرت به کانادا

مشاوره مهاجرتی

Position: امور مهاجرتى به ٥ قاره جهان
Phone: 02191003232
Location: تهران
آدرس ما: تهران : خیابان ميرداماد ميدان مادر – خیابان سنجابي پلاك بيست طبقه سه واحد نه
موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با شخصیتی حقوقی مستقل و متشکل از واحدها و دپارتمان های مختلف حقوقی از جمله حقوق بین الملل در زمینه های اقامت و تابعیت و مهاجرت از طریق تحصیل و کار و کارآفرینی و…فعالیت کرده و بالاترین آمار موفقیت را در این زمینه درایران دارا میباشد. پذيرش تحصيلى مهاجرت كارى پروژه هاى سرمايه گذارى شماره تماس ☎️ 02191003232
‫0/5 ‫(0 نظر)
بیشتر بدانید >>>   ویزای ترانزیت
امور مهاجرتى به ٥ قاره جهان

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با شخصیتی حقوقی مستقل و...

‫0/5 ‫(0 نظر)

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

12 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Abdullah
Abdullah
5 سال قبل

سلام عبدالله احمدی از افغانستان هستم .میخواستم درخواست پناهندگی در کشور کادانا
چطور میتوانم در خواست پناهندگی کنم

Soheil
Soheil
5 سال قبل

سلام خسته نباشين من قصد رفتن به كانادارو دارم مجرد هستم در حدود ٣٠٠٠٠ يورو پول دارم آيا امكان رفتن براي وجود دارد ؟ ممنونم

Mohammad
Mohammad
4 سال قبل

سلام من یه فرد ایرانی و مجرد هستم ۲۴ساله مدرک زبان ایلس ۵۰ دارم و مدرک پایان خدمت ندارم به نظر شما از طریق ترکیه میتوانم پناهندگی و اقامت دائم کانادارا بگیرم؟؟متشکرم

Ali
Ali
4 سال قبل

سلام من بخاطر شرب خمر برام حکم شلاق حدی صادر شده و فعلا به قید وثیقه آزادم. چون بدنم ضعیفه میترسم موقع اجرا بلایی سرم بیاد. آخه چرا یک حکومت واسه چیزی که در جهان متمدن مرسومه حتی رییس جمهورها هم انجام میدن حکم وحشیانه باید بده؟ من آیا میتونم با ارائه مدارک درخواست پناهندگی کنم.

عبدالصبور
عبدالصبور
4 سال قبل

سلام عبدالصبور هستم ۲۳ سال سن دارم مجرد هستم از افغانستان هستم فعلا در استانبول زنده گی میکنم غیر قانونی امدم اما پاسپورت با ویزای ایران دارم یعنی مدار اعتبار است ایا من میتوانم از ترکیه ویزا کانادا را بگیرم و به کشور کانادا مهاجرت کنم لطفا راهنماییم کنید

محمدیاسین
1 سال قبل

نام محمدیاسین است بافاملم در ترکیه زندگی مکنم5طفل دارم جمله با خانمم 7نفر استم محسن کعبه کانادا بخاطر زندگی بستر ماجرا یا کنم

عبدالقادر میررزایی

بنده عبدالقادر میررزایی افغانستانی هستم ده ترکیه زندگی میکنم خانواده چهارنفر هستم پسر بزرگم سه ساله اش

عبدالقادر میررزایی

من نقش ماشین هستم ده ترکیه کار میکنم اقامت سازمان ملل متحد دارم